Wie zijn wij

Ons team bestaat uit maatschappelijk werkers, bestuurders en adviseurs. Wij hebben verschillende achtergronden, maar delen dezelfde passie: liefde voor God en liefde voor mensen.
Vanuit deze passie bieden wij u onze hulpverlening aan.

Welke maatschappelijk werker zit bij u in de buurt?

Paul Mulder

Sinds 2017 ben ik als Sociaal Raadsman werkzaam bij GIDS Zorgloket. Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest bij Socius in de IJmond, ben ik nu meestal werkzaam in Het Open Huis in Schalkwijk. Heb je vragen over wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van uitkeringen, werk, wonen, familierecht, consumentenzaken, belastingen  toeslagen of rechtsbijstand? Loop je vast in de bureaucratie?  Heb je niemand die jou daarbij kan helpen? Dan kan je bij mij terecht.

Nel Tanger

Sinds 2010 ben ik Maatschappelijk Werker van Het Open Huis in Haarlem-Schalkwijk. Door de samenwerking met het Gids Zorgloket kunnen we onze expertise delen en zo de kerken en de mensen in en rondom de kerk ondersteunen.

Prisca Harinck

Ik ben als Maatschappelijk Werker actief voor het GIDS Zorgloket en vind het leuk om samen met jou te zoeken naar waar jij in je kracht staat en je een stapje verder te helpen in het leven.

Roseline Sophia

Jaren geleden kreeg ik het verlangen om naast mijn baan bij een luchtvaartmaatschappij de opleiding tot Maatschappelijk Werker te doen. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak.
Ik help u graag met Gods hulp vooruit zonder te oordelen.

Myrna Bockhoudt

Ik ben sinds 2013 betrokken bij het GIDS Zorgloket. Ik ben Maatschappelijk Werker en sinds 2016 coördinator van het loket.